Custom Front View

Om os

Den fleksible og fagligt kompetente samarbejdspartner 

I mere end 33 år har 3S eksisteret som et dansk handelsselskab, hvor vi har specialiseret os i salg af produkter til den moderne landmand, der ønsker en effektiv og seriøs samarbejdspartner, som er uafhængig af leverandørgrupperinger.

Vores primære produktsortiment er i dag salg af råvarer til den gruppe landmænd, der selv blander sit foder på den enkelte bedrift. Varen køres oftest direkte fra leverandøren og ud til den enkelte producent.

Ud over salg af råvarer er vores sortiment igennem årene udvidet med en række hjælpeprodukter, der bruges på den enkelte bedrift.

 

 

35+

Erfaring i branchen

99+

Medlemmer

1.300+

Produkter i sortiment

21+

Medarbejder

Med mere end 25 år erfaring i branchen er 3S den helt rigtige samarbejdspartner danske landmænd, når der skal købes varer ind til bedriften. Købmandskab og en god handel er 3S'es DNA

Peter Skov Madsen

Adm. direktør

Vores Team

3S består af en masse dygtige landmænd og -kvinder, som hver dag målrettet arbejder for at skaffe de bedst mulige produkter og priser til et moderne dansk landbrug, der konstant møder nye krav om både øget effektivitet og fødevaresikkerhed.

Det gør vi i en flad organisation, hvor bestyrelse og ejere selv driver moderne landbrug. Derfor er vores beslutningsprocesser altid hurtige og fagligt funderede. Vi ejer ikke fabrikker,  agre og distributionssystemer, der er med til at belaste os og dig med faste omkostninger. 3S er med andre ord en hurtig og fleksibel medspiller, der lynhurtigt kan tilpasse sig de ønsker og behov, den moderne landmand stiller til sin leverandør af grovvarer. Og har du spørgsmål til noget af det, har vi helt sikkert en 3S-specialist, som kan svare. 

Ejerforhold

3S er ejet af organisationen Danske Svineproducenter samt omkring 825 svine- og mælkeproducenter. 3S så dagens lys for over 25 år siden, som et modtræk til den etablerede grovvarebranche og er siden dengang vokset betragteligt i både udvalg og viden. I dag er den foretrukne leverandør for mange ambitiøse, danske landmænd.