Færdigfoder til smågrise

 

 

 

 

Giv dine smågrise den bedste start på livet med Neopigg Max

Neopigg Max er Provimi’s startfoderprogram til smågrise. Foderprogrammet består af 7 blandinger, som hver er tilpasset grisens udviklingsstadier. Alle blandinger indeholder Cargills seneste viden og teknologier, som sikrer at blandingerne giver fremskridt i den moderne svineproduktion.

Nedenstående tabel giver et overblik over de 7 blandinger og i hvilket kilo-interval de giver optimalt udbytte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle besætninger er forskellige og derfor skal der være mulighed for at sammensætte netop den foderstrategi som passer ind i din besætning. Af de 7 blandinger som indgår i Neopigg Max er det muligt at sammensætte en optimal foderstrategi til netop din besætning til fodring af grise fra 4 kg til 11 kg.

Blandingerne er inddelt i tre forskellige stadier:

  • Neopigg® UP 3 – en velsmagende prestarter som stimulerer foderindtaget før fravænning og forbereder fordøjelsessystemet til at håndtere fravænningsfoderet. Reducerer risikoen for nedgang i produktivitet efter fravænning ved at sikre en glidende overgang ved fravænning.
  • Neopigg Max Start – opretholder et højt foderoptage efter fravænning samt en god tarmaktivitet- desuden ideel til opstart af de mindste grise
  • Neopigg Max Gain - Sikrer optimal tilvækst efter fravænning og forbereder smågrisene på høj tilvækst. Udviklet til at tage højde for smågrisenes behov på netop dette stadie

Tildeling af de rette næringstoffer i rette mængde på rette tid er medvirkende til at give smågrisene en god start efter fravænning.

 

Lad os tage en snak om hvordan vi får dine smågrise bedst fra start med Neopigg Max.