Om 3S

I mere end 33 år har 3S eksisteret som et dansk handelsselskab, hvor vi har specialiseret os i salg af produkter til den moderne landmand, der ønsker en effektiv og seriøs samarbejdspartner, som er uafhængig af leverandørgrupperinger.

Vores primære produktsortiment er i dag salg af råvarer til den gruppe landmænd, der selv blander sit foder på den enkelte bedrift. Varen køres oftest direkte fra leverandøren og ud til den enkelte producent.

Ud over salg af råvarer er vores sortiment igennem årene udvidet med en række hjælpeprodukter, der bruges på den enkelte bedrift.

 

Ejerforhold

3S – den hurtige og fleksible medspiller i branchen….

Vi er ejet af organisationen Danske Svineproducenter samt omkring 825 svine- og mælkeproducenter, der for over 25 år siden valgte at oprette et selskab, som modtræk til den etablerede grovvarebranche. Selskabet har siden dengang udviklet sig betragteligt og fremstår i dag som den foretrukne leverandør af mange.

Vi arbejder med en flad organisation, hvor bestyrelse og ejere selv driver moderne landbrug. Beslutningsprocessen foregår derfor hurtig og effektiv.

Vi ejer ikke fabrikker, lagre og distributionssystemer, der er med til at belaste med faste omkostninger. Vi er en hurtig og fleksibel medspiller, der lynhurtigt kan tilpasse os de ønsker og behov, den moderne landmand stiller til sin leverandør af grovvarer.

Vi ønsker med vort selskab, at servicere den del af landmændene, der opfylder tidens krav til en moderne bedrift, hvor nytænkning er nøgleordet for den enkelte.