Smøreolie

Smøreolie
  Filter
  Faldende orden

  37 varer

  pr. side

  Motorolie

   3S' leverandør af motorolie er OK. Sammen sikrer vi at, den motorolie du køber hos os møder alle de krav, der stilles til motorolie i avancerede landbrugsmaskiner. Der er vigtigt for både holdbarhed og driftssikkerhed at vælge den rigtige olie. Er du i tvivl så kontakt vores eksperter, før du hælder på.

  Hydraulik- og transmissionolie

  OK er 3S' leverandør af hydraulik- og transmissionsolie. Transmissionsgearkasser på moderne maskiner bliver mere og mere avancerede, og flere af dem har specefike krav til oliens kvalitet. For at sikre optimal holdbarhed og driftssikkerhed på maskinerne er det vigtigt at vælge den korrekte olie. Er du i tvivl så kontakt en af vores eksperter, før du hælder på.

  Universalolie

  Kombineret motor-, transmissions- og hydraulikoliet ilsat en additivkombination, der gør olien anvendelig som universalolie til størstedelen af traktorer og landbrugsmaskiner. Dog med forbehold for  maskiner, som stiller særlige krav til olien. Er du i tvivl, så kontakt altid en af vores eksperter inden du hælder på. 

   

  Smørefedt og øvrige produkter

  I dag er maskinerne i dit landbrug langt mere komplekse og avancerede end for år tilbage. Derfor er det vigtigt, at du bruger de rigtige smøremidler, så du undgår maskinstop og unødvendige reparationer. 

Filter
Faldende orden

37 varer

pr. side