Råvarer

Råvarer
  Filter
  Faldende orden

  76 varer

  pr. side

  Fiskemel

  Fiskemel fås som mel eller piller i flere sækkestørrelser. Fiskemel fra 3S er altid hentet fra certificerede leverandører, og vi er tilmed leveringsdygtige indenfor bæredygtigt fiskemel fra anerkendte britiske producenter. Vi forhandler også Reprofish fiskemelserstatning i både big bags og små sække.

  Soja produkter

  Sojaprodukter er altid handlet via certificeret leverandør. Vi er optaget på Seges positivliste, hvilket betyder at vi kun køber sojaskrå ved leverandører der lever op til de krav der ligger i FEFAC’s retningslinjer for bæredygtig soja. Vi lever også sojskrå der er non GM samt VLOG certificeret sojaskrå. 

  Raps produkter

  Hos 3S forhandler vi to typer rapsprodukter: rapskager og rapsskrå. Rapskager er et restprodukt efter udvinding af rapsolie og har et forholdsvist højt indhold af restolie og fedtsyrer som sammen med  proteinsammensætningen gør dem meget gavnlige for koen. Rapsskrå er restprodukt efter kemisk raffinering og har et lavere indhold af olie end rapskager, men et marginalt højere indhold af protein.

  Solsikke produkter

  3S' solsikkeprodukter importerer vi primært via godkendte og anerkendte tyske leverandører. Solsikkeskrå er et  biprodukt fra produktionen af solsikkeolie og anvendes primært til kvæg, men kan i nogen grad også anvendes til grise. Produktet har et naturligt højt indhold af strukturfibre og NDF. 

  Fedt og olie

  Animalsk fedt leveres i 2 kvaliteter til tørfoder eller vådfoder. Sojaolie fremstillet af Gm sojaskrå overholder generelle krav til kvalitet samt krav til bæredygtighed.   

  Korn

  Hos 3S handles korn altid via certificerede leverandører, hvilket er din sikkerhed for råvarer af høj og ensartet kvalitet. Vi formidler også handel af korn mellem landmænd. 

  Øvrige råvarer

  Hos 3S er vi altid på jagt efter fodermidler, der kan optimere resultaterne ude hos vores kunder. Vi handler naturligvis kun med korrekt certificerede leverandører og står klar til at hjælpe med kompetent rådgivning omkring produkterne, så du får det optimale ud af både investering og arbejdsindsats.

Filter
Faldende orden

76 varer

pr. side