Rengøring og Hygiejne

Rengøring og Hygiejne
  Filter
  Faldende orden

  77 varer

  pr. side

  Sæbe

  Alle vores affedtningsprodukter egner sig til rengøring i de professionelle landbrug, som driver svinebesætning, malke- og kvægbesætning og fjerkræsbesætning.

  Tørdesinfektion

  Alle vores tørdesinfektioner kan bruges i de professionelle landbrug, som driver svinebesætning, malke- og kvægbesætning og fjerkræsbesætning.

  Flydende desinfektion

  Alle vores desinfektioner kan bruges i de professionelle landbrug, som driver svinebesætning, malke- og kvægbesætning og fjerkræsbesætning.

  Udtøringsmiddel

  Alle vores udtørringsmidler kan bruges i de professionelle landbrug, som driver svinebesætning, malke- og kvægbesætning og fjerkræsbesætning.

  Rengøring af mælkeanlæg

  Du ved, hvor vigtig optimal mælkekvalitet og fødevaresikkerhed er for din mælkeproduktion. Og i den forbindelse, hvor vigtigt det er, at mælkeanlægget er rengjort og desinficeret efter endt cyklus. Det gør 3S også, og derfor har vi gennem en årrække opbygget stor ekspertise indenfor effektiv rengøring af mælkeanlæg, samt i brugen af disse, og kan derfor har med vores program, tilbyde dig en løsning på, hvordan du opnår de bedste resultater - hver gang.

  Vil du høre mere? Så kontakt os her (link)

  Desinfektionsudstyr

  Svinebesætning, malke- eller kvægbesætning eller måske fjerkræsbesætning? 3S har samlet alt det desinfektionsudstyr et professionelt landbrug har brug for et sted.

Filter
Faldende orden

77 varer

pr. side