Anolytech

Anolytech

Anolytech er en Svensk fremstillet desinfektionsteknologi med AnoDes (hypochlorsyre), der kan bruges til at sikre bakteriefrit drikkevand ved dine dyr døgnet rundt – også der hvor de drikker!

Når vi tilsætter det kontinuerligt i drikkevandet, kan vi med AnoDes nøjes med en lav dosering. Vi fjerne den biofilm, der er i vandsystemet og sikrer at det ikke komme igen – også selv om staldafsnittet står tom i en uge eller mere, vil der ikke være bakterier i vandet. Det gælder vand til alle dyregrupper, hvor den enten er drikkenipler, drikkekar, vandkopper, langtrug etc.

AnoDes er godkendt alle steder, hvor der desinficeres, alle overflader både med og uden kontakt til fødevarer, drikkevand, rumforstøvning, hånddesinfektion, sårpleje, klovbehandling.

Anolytech produceres på stedet og er en bæredygtig cirkulær proces og et miljøvenligt alternativ til alle de kemikalier, der bruges. Det produceres ud fra salt, vand og el. Der er ingen transport, eller transport af farlige kemikalier og det er med til nemmere at nå flere af FN´s verdensmål.

Rigelig med vand af god kvalitet er vigtig for dyrene.

Bakteriefrit vand er en forudsætninger for en optimal produktion i stalden.

Kontakt vores specialist eller læs mere om Anolytech her.

Erik Aagaard

Salg og rådgivning
- Anolytech

T: +45 76 20 79 82

M: +45 26 16 98 94

E: eaa@3s.dk