Markedsorientering

Markedsinformation

Der er mange penge at spare, hvis du timer dit råvarekøb korrekt. Det kan 3S hjælpe med.

Indkøb af råvarer til den optimale pris bliver mere og mere udfordrende på grund af de konstante ændringer i priser. Tidligere var udsvingene på de forskellige råvarer mindre, primært fordi varerne blev handlet flere gange fra producent til slutbrugeren. I dag er de fleste fordyrende led skåret væk, og der bliver færre leverandører til at udligne prisforskellene. Derfor er korrekt timing  ved indkøb af råvarer vigtigere nu end nogensinde før. Men hos 3S er der heldigvis hjælp af hente. Med markedsorienteringen i hånden undgår du nemlig at købe på toppen, og dermed at betale for meget for dine varer.

Markedsorienteringen angiver de aktuelle priser, der bliver handlet på engrosmarkedet, samt forventningen til prisniveauet over de kommende 3 måneder.

Hvordan kommer jeg med?

Hos 3S  starter du med to ugers gratis abonnement, så stille og roligt kan danne dig et billede af, hvad vores Markedsorientering rent faktisk kan gøre for dig og dit indkøb. Efter 2 uger kontakter vi dig, så du kan afgøre, om du vil fortsætte med at få informationen. Det er med andre ord helt uforpligtende for dig.

Vi udarejder Markedsorientering på både svin og kvæg, så vi på den måde sikrer, at informationerne er målrettet din produktionsgren.

Interesseret? Så kontakt hellere end gerne Mark for snak

Mark Feldborg

Råvarer

- Salg af råvarer

T: +45 76 20 79 88

M: +45 60 64 51 71

E: mf@3s.dk

Markedsorientering